Facebook Facebook Facebook Facebook
My Skarbowcy

Muszę żyć dla swojego synka!

Klaudia jest bardzo młodą, uśmiechniętą dziewczyną, ma kochającego męża i dwuletniego synka Olusia. Niestety los okazał się dla Niej bardzo okrutny.

W grudniu 2015 r. Klaudia trafiła do szpitala z bólem podbrzusza. Po przeprowadzonych badaniach okazało się, że jest to nowotór złośliwy jajnika. W jednej chwili zawalił Jej się cały świat, od tego dnia zmieniło się wszystko! Klaudia przeszła 2 operacje oraz 4-miesięczną chemioterapię w Centrum Onkologii – Instytucie im. Marii Skłodowskiej Curie w Warszawie. W 2018r. przyszedł na świat ukochany synek Oluś.

Nastała nadzieja, że wszystko będzie dobrze. Niestety obecnie nadzieja zastąpiona została ogromnym lękiem iniepokojem. Niedawno Klaudia trafiła do Centrum Onkologii na Ursynowie z pancytopenią i objawami gorączki neuropenicznej. Gdy wydawało się, że nowotwór został pokonany, w 2020r. nastąpił nawrót choroby.

Klaudia się nie poddaje, podjęła kolejna nierówną walkę z chorobą, aby żyć i móc wychować swojego ukochanego synka.

Obecnie jej leczenie obejmuje dożylne wlewy m.in z kwasu salinomycyny, resveratol  i kurkuminy podawanej z tlenem i laserem. Potrzebuje również stałej rehabilitacji w celu regeneracji nerwów kończyn górnych i dolnych po uszkodzeniach powstałych na skutek chemioterapii. Niestety zaproponowane przez lekarzy i na chwile obecną jedyne skuteczne leczenie i rehabilitacja nie są finansowane z NFZ.

Lekarz z Instytutu Immunoterapii Nowotworów i chorób przelękłych oszacował 6 miesięczny koszt terapii i suplementacji na ok. 193.000 zł z założeniem, że czas leczenia może zostać wydłużony w zależności od osiągniętych wyników.

Klaudia do tej pory radziła sobie dzięki pomocy rodziny i przyjaciół, niestety obecne koszty leczenia przerastają znacząco te możliwości.

Każda ofiarowana złotówka da szansę na życie Klaudii a Olusiowi matkę.

W imieniu Klaudii prosimy o pomoc. Ta młoda dziewczyna potrzebuje Nas, potrzebuje tysięcy wspaniałych serc, które dadzą jej nadzieję.

Każda, najmniejsza nawet darowizna, ma wielka moc, gdy jest nas wielu! Każde udostępnienie i nagłośnienie zbiórki ma znaczenie i daje szansę na ratowanie życia Klaudii a małemu Olusiowi daje nadzieję na dorastanie w obecności swojej ukochanej mamy.

Prosimy wszystkich Ludzi Dobrej Woli o wsparcie tej cudownej Rodziny!

Dołączcie do nas! Pomaganie to przywilej, a DOBRO wraca i zawsze się OPŁACA!

DZIĘKUJEMY!

Wasz Zespół FS #Pokolenie JP2

Kontakt:

tel/fax: 52 332 92 41 mob: 608 343 475 e-mail: biuro@fundacjaskarbowosci.pl

Adres

85-010 Bydgoszcz, ul. Dworcowa 12/5 NIP 9532388239 / KRS 0000039541 / REGON 092910992

Konto bankowe:

BANK PEKAO S.A. I/O Bydgoszcz: 83 1240 1183 1111 0000 1291 2865 IBAN: PL 83 1240 1183 1111 0000 1291 2865 SWIFT: PKO PPL PW